AHA (гліколева і яблучна фруктові кислоти)
Ці водорозчинні кислоти, що видобуваються з цукрової тростини та інших цукристих фруктів, стимулюють оновлення клітин шкіри, руйнуючи зв'язки між відмерлими клітинами на її поверхні, щоб надати шкірі гладкість і сяйво.
BHA (саліцилова кислота)
Ця олієрозчинна кислота сприяє зростанню нових клітин шкіри, руйнуючи омертвілі клітини на поверхні, і проникає вглиб пор, щоб м'яко видалити забруднення і вирівняти текстуру шкіри. Її відомі протизапальні властивості допомагають зменшити почервоніння, тому BHA ідеально підходить для чутливої шкіри.
Ензими з переробленого гарбуза
Зі шкірки та м'якоті гарбуза, викинутої харчовою промисловістю в Європі, отримують мацеровану м'якоть, яку ферментують за допомогою пробіотичних бактерій, фільтрують і виділяють фруктові ензими для підвищення їхньої стабільності та ефективності. Цей процес забезпечує додаткове м'яке відлущування, руйнуючи зв'язки між омертвілими клітинами на поверхні шкіри, зберігаючи при цьому природний бар'єр вологості шкіри.
Екстракт гриба Albatrellus confluens (гриб)
Їстівний гриб родом із Фінляндії, екстракт Albatrellus confluens чинить глибоку заспокійливу дію на шкіру, допомагаючи перервати каскад подразнень, що викликають ознаки чутливості. Його здатність зменшувати почервоніння і заспокоювати подразнення допомагає протистояти будь-якому потенційному сенсибілізуючому впливу AHA.